1 Dania w restauracji | Koliba pod Czarcim Kopytem: Ustroń

Wieprzowina

  • Golonko po beskidzku w/w 100g
    Polish speciality: knuckles of pork with vegetable sauce varies 100 gr

 

  • Żeberka pieczone w sosie czarcim 200/100g
    Spare ribs in devil’s sauce (spicy)

 

  • Kita wędzona z kapustą zasmażaną 150/100g
    Regional speciality: smoked ham from pork leg served with fried cabbage

 

  • Schab diablicy 120/120g
    Chief speciality: devil’s loin, with fried cabbage and mushrooms served in breaded pancake
  • Schab z grilla z boczkiem 120/50g
    Grilled pork joint with bacon

 

  • Karczek wieprzowy w kolorowym pieprzu 120g
    Pork neck end steak in colorful pepper

 

  • Karczek wieprzowy z pieczarkami i żółtym serem 120/120g
    Grilled spicy pork neck end

 

  • Kiesa pełna polędwiczek 100/100g

 

  • Gulaszowa bomba 250/80g

 

  • Kotlet Czarcie Kopytko 120/80g
    Chief speciality: fried pork chop with tomato and cheese covered with bacon

 

  • Panierowany kotlet schabowy 220g
    Breaded pork chop

 

  • Boczki Halszki z warzywami 120/100g
    (polędwiczki wieprzowe z grila w sosie warzywnym) Grilled pork tunderloins In vegetable sauce

 

  • Schab leśny 180gr

 

 

Pork

Projekt oraz realizacja: Bielska Fabryka Stron www.efabryka.net | Polityka cookies | Logowanie