- Golonko po beskidzku w/w 100g
Polish speciality: knuckles of pork with vegetable sauce varies 100 gr
- Żeberka pieczone w sosie czarcim 200/100g
Spare ribs in devil’s sauce (spicy)
- Kita wędzona z kapustą zasmażaną 150/100g
Regional speciality: smoked ham from pork leg served with fried cabbage
- Schab diablicy 120/120g
Chief speciality: devil’s loin, with fried cabbage and mushrooms served in breaded pancake - Schab z grilla z boczkiem 120/50g
Grilled pork joint with bacon
- Karczek wieprzowy w kolorowym pieprzu 120g
Pork neck end steak in colorful pepper
- Karczek wieprzowy z pieczarkami i żółtym serem 120/120g
Grilled spicy pork neck end
- Kiesa pełna polędwiczek 100/100g
- Gulaszowa bomba 250/80g
- Kotlet Czarcie Kopytko 120/80g
Chief speciality: fried pork chop with tomato and cheese covered with bacon
- Panierowany kotlet schabowy 220g
Breaded pork chop
- Boczki Halszki z warzywami 120/100g
(polędwiczki wieprzowe z grila w sosie warzywnym) Grilled pork tunderloins In vegetable sauce
- Schab leśny 180gr
Pork