1 Dania w restauracji | Koliba pod Czarcim Kopytem: Ustroń

Alkohol

  • Kwas chlebowy: 330ml Rycerski,Porter,Miodowy,Podpiwek

 

  • Piwo – Beer
    Żywiec 0,5 L
    Żywiec 0,33 L
    Żywiec bezalkoholowy 0,33 L
    Lech 0,5 L
    Lech 0,33 L
    Tyskie 0,5 L
    Tyskie 0,33 L
    Warka 0,5 L
    Warka strong 0,5 L
    Tatra mocna 0,5 L
    Karmi 0,5 L
    Redds’ 0,4 L
    Warka Radler (jabłkowy,cytrynowy) 0,5 L
    Tucher urfrankish dunkel(ciemne lane) 0,5L
    Tucher ubersee 0,5L
    Tucher pilsner 0,5L
    Tucher pszeniczne 0,5L

 

 

 

Alcohol

Projekt oraz realizacja: Bielska Fabryka Stron www.efabryka.net | Polityka cookies | Logowanie