1 Dania w restauracji | Koliba pod Czarcim Kopytem: Ustroń

Wołowina

  • Polędwica wołowa w szynce z grilla z  sosem czosnkowym 100/30g (krwista, średnio, dobrze wysmażona)
    Grilled sirloin in ham with garlic sauce (raw, medium, well done)
  • Polędwica wołowa na zielonym pieprzu w aromacie prowansalskim z grilla 100/20g (krwista, średnio, dobrze wysmażona)
    Grilled sirloin placed on green pepper in herbs (raw, medium, well done)
  • Polędwica wołowa w serze z masłem czosnkowym z grilla 100/20g (krwista, średnio, dobrze wysmażona)
    Grilled sirloin placed in parmesan with garlic butter (raw, medium, well done)
  • Sztuka mięsa wołowego do wyboru: w jarzynach, w sosie pieczarkowym, chrzanowym 150/100g
    Boiled beef choice: in vegetables, with champignon, dill or horseradish sauces
  • Bryzol z polędwicy wołowej z pieczarkami 100/50g
    Beef brisol with champignons

 

 

 

Beef

Projekt oraz realizacja: Bielska Fabryka Stron www.efabryka.net | Polityka cookies | Logowanie