1 Dania w restauracji | Koliba pod Czarcim Kopytem: Ustroń

Inne pyszności

  • Udko królika w śmietanie 140/80g
    Rabbit in cream

 

  • Pieczeń jagnięca w sosie 100/80g
    Roast lamb in sauce

 

  • Pierogi z mięsem 300g
    Polish speciality: meat pierogi (Polish specialty: dumplings with meat filling)

 

  • Pierogi z kapustą i grzybami 300g
    Polish speciality: cabbage and mushroom pierogi

 

  • Przysmak Rokity 150/100/50/50g (placek z wyrzoskami, krupniok z kapustą)
    Chief speciality: Rokita’s delicacy (potato pancake with lean and meat pieces and sausage made of kasha and animal blood, spiced, served with fried cabbage)

 

  • Czarci przysmak 300/50g (placek zapieczony z krupniokiem z kapustą zasmażaną)
    Chief speciality: Devil’s delicacy (fried potato pancake with sausage made of kasha and animal blood, spiced, served with fried cabbage)

 

  • Placki ziemniaczane z wyrzoskami 300/180g
    Regional speciality: Potato pancakes with lean and meat pieces

 

  • Placki ziemniaczane z gulaszem 300/250g
    Potato pancakes with gulash

 

  • Placki ziemniaczane z śmietaną 300/100g
    Potato pancakes with sour cream

 

  • Czarcie żarcie 250g (polędwica wołowa, filet z kurczaka, schab wieprzowy z grilla w trzech sosach)
    Chief speciality: Devil’s food (grilled beef veal, chicken fillet, pork joint in three sauces)

 

  • Kaszanka z kapustą zasmażaną 150/200g
    Polish speciality: sausage made of kasha (cereal) and animal blood, spiced, served with fried cabbage

 

  • Ser żółty panierowany podawany z sosem czosnkowym i żurawiną 150g
    Grilled and breaded hard cheese with garlic dip and cranberry

 

 

 

Other delicious food

Projekt oraz realizacja: Bielska Fabryka Stron www.efabryka.net | Polityka cookies | Logowanie